Over ons

Welkom bij FungiForte, jouw go-to-source voor paddenstoelensupplementen van topkwaliteit! Wij zijn een team van gepassioneerde paddenstoelenliefhebbers die geloven in de kracht van fungi om onze gezondheid en ons welzijn te verbeteren.

Ons avontuur begon met ToshiFarm waar we klanten helpen hun eigen paddenstoelen te kweken met onze doe-het-zelf kits voor het kweken van oesterzwammen. Terwijl we dieper in de wereld van paddenstoelen doken realiseerden we ons dat de markt voor paddenstoelsupplementen lang niet aan onze normen voldeed. De meeste producten bevatten additieven, vulstoffen of ingrediënten van lage kwaliteit die niet alle voordelen van paddenstoelen boden. Omdat een alternatief niet te vinden was besloten we het heft in eigen handen te nemen en FungiForte te lanceren, een merk dat no-nonsense supplementen biedt die zijn gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit biologisch geteelde paddenstoelvruchtlichamen. Wij zijn van mening dat iedereen toegang moet hebben tot natuurlijke, effectieve en veilige supplementen die hen kunnen helpen hun gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elk product dat we aanbieden voldoet aan onze strikte kwaliteitsnormen. We werken nauw samen met onze vertrouwde leveranciers om de beste biologische paddenstoelenvruchtlichamen van over de hele wereld te vinden. We gebruiken een gepatenteerd extractieproces dat het volledige spectrum van bioactieve stoffen in paddenstoelen behoudt, waaronder bètaglucanen, polysacchariden, triterpenen en meer. Bij FungiForte zetten we ons in voor transparantie en educatie. Wij vinden dat onze klanten toegang moeten hebben tot nauwkeurige en betrouwbare informatie over de voordelen van paddenstoelen en de wetenschap achter onze producten. Daarom bieden we een scala aan bronnen, waaronder onze blog, veelgestelde vragen en onze klantenservice, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over je gezondheid en welzijn.

We zijn er trots op deel uit te maken van de groeiende beweging naar natuurlijke, holistische gezondheidsoplossingen. Met FungiForte kun je erop vertrouwen dat je het beste van het beste krijgt als het gaat om paddenstoelensupplementen. Bedankt dat je voor ons kiest als je partner op je gezondheidsreis!