Onze kwaliteitsnormen

Bij FungiForte doen we geen concessies op kwaliteit; we doen het op de juiste manier of we doen het niet. We bieden alleen producten aan die je zonder enige aarzeling kunt innemen. Om dit te bereiken hebben we uitzonderlijk veel moeite gestoken in het vinden van de betrouwbaarste leveranciers van ruwe paddenstoel grondstoffen. Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen effectief zijn, maar ook vrij van schadelijke stoffen.

Het vinden van non-GMO paddenstoel grondstoffen van hoge kwaliteit is geen eenvoudige opgave, omdat algemeen bekend is dat paddenstoelen pesticiden, zware metalen en andere giftige stoffen bevatten. Het zijn de opruimers van de natuur en nemen alles tot zich. Na uitgebreid onderzoek hebben we een leverancier gevonden die onze premium paddenstoelen kweekt in ecologisch schone gebieden van Oost-Azië. Onze paddenstoelen worden in optimale klimaatomstandigheden gekweekt onder zorgvuldig toezicht van lokale kwekers. Naast de perfecte groeiomstandigheden volgen onze boeren de traditionele Chinese geneeswijzen die al duizenden jaren in gebruik zijn. De paddenstoelen rijpen lang genoeg om hun kracht te behouden en bioactieve stoffen te ontwikkelen die essentieel zijn voor de bevordering van je gezondheid. Onze premium paddenstoelen worden gekweekt in de ongerepte natuur van de Chinese hooglanden, ver van steden, drukte en industrieën, waardoor ze puur en van de hoogste kwaliteit blijven.

Omdat elke soort paddenstoel een specifiek medium nodig heeft voor optimale groei gebruiken we op maat gemaakte substraten. Zo groeien ze zoals de natuur het bedoeld heeft. Zo wordt onze Reishi gekweekt op hoogwaardig eikenhout, terwijl we Chaga bij voorkeur groeien op berkenboomstammen. We besteden veel aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, veiligheid en effectiviteit.