Retourbeleid

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Misschien omdat je je hebt bedacht of omdat je het product niet mooi vindt. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van de bestelling naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte verzendkosten. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient het product inclusief alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Om dit recht uit te oefenen kun je contact met ons opnemen via info@fungiforte.com. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Zorg ervoor dat het product goed is verpakt wanneer je het retourneert om beschadiging van het product te voorkomen. Wanneer de verzegeling van producten is verbroken kunnen wij de veiligheid van de inhoud niet langer garanderen en zijn we genoodzaakt de retourzending te weigeren.

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@fungiforte.com. De kosten voor het terugzenden van het product draag je echter zelf.

Ik heb het verkeerde afleveradres opgegeven!

Per ongeluk een verkeerd afleveradres ingevuld? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan proberen het afleveradres tijdig te wijzigen.