Volwaardige vruchtlichamen

Wat gewoonlijk een "paddenstoel" wordt genoemd heet eigenlijk een "vruchtlichaam". Paddenstoelen hebben net als planten ook een ingewikkeld wortelstelsel dat bekend staat als "mycelium". Het is ongeveer hetzelfde als een sinaasappel (vruchtlichaam) en een sinaasappelboom (mycelium).

Als je op zoek bent naar de voordelen van paddenstoelen is het belangrijk om het deel van de paddenstoel te gebruiken dat de heilzame stoffen bevat. Veel - zo niet de meeste - paddenstoelensupplementen op de markt zijn echter gemaakt van mycelium op graan, wat simpelweg mycelium is dat op een graansoort zoals rijst of haver wordt gekweekt. Hoewel het goedkoper is en sneller te kweken bevat het eindproduct voornamelijk graanzetmeel en bevat het niet veel van de actieve verbindingen waar je naar op zoek bent.

Bij FungiForte geloven we in het gebruik van echte paddenstoelen om paddenstoelensupplementen te produceren. Daarom extraheren we onze supplementen uit volwaardige vruchtlichamen zonder het gebruik van op graan gebaseerde vulstoffen. Onze 500 mg capsules bevatten precies wat we beloven: 500 mg puur paddenstoelenextract. Geen stiekem gedoe, geen vulstoffen en geen toevoegingen. Je voelt het verschil!